-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

29-01-17

21:00:00 Korpsfeest met afscheid Eddy van Gool
Zoals ieder jaar is er aan het begin van het jaar een feestavond voor de ploeg. hierbij wordt kort stilgestaan bij de jubilarissen van het afgelopen jaar en er wordt afscheid genomen van de  collega's die gestopt zijn in het vorig jaar.

Daarna wordt de avond voortgezet met een informeel samen zijn met een hapje en een drankje.

Dit jaar was het jubileum jaar voor Ad Oomen die 25 jaar in dienst was, tevens werd afscheid genomen van Eddy van Gool.

Ploegleider Patrick Gommeren zag in zij speech overeenkomsten tussen Eddy en Ad en heeft daarom de speechen (om het kort te houden) door elkaar verweven. Bij Ad werd nog aangegeven dat deze begonnen was bij de inmiddels opgeheven blusgroep Steenoven ( met we 2 uitrukken per jaar). Eddy werd gewaardeerd om zijn inzet ondanks drukke werkzaamheden als zelfstandige, eerst als paprikakweker met een paprika allergie, later als onroerendgoed zakenman en project ontwikkelaar.

Na het officiële gedeelte was er ruimte voor ontspanning. de avond was een verassing voor de ploegleden. De taart, gebakken door Jiska de Boer, had al kunnen leiden tot duidelijkheid, deze was geheel in het thema gemaakt.

Toen de deuren van de zaal open gingen was het allemaal duidelijk, door firma Pennen partyworld was  het achterste deel van de zaal  omgebouwd tot een casino, een heuse metamorfose.

Iedereen heeft een gokje kunnen wagen en er werd soms grof ingezet. oa Harm broeders en Simon Frijters zijn even miljonair geweest, maar uiteindelijk heeft Marinka van den Hazelkamp het meeste geld weten te verdienen.

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
Vorige   Volgende