Ongeval beknelling Ketenbaan, Oosterhout  

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links korpsleden
19-10        
datum tijd P2000melding

[pieper]

verslag
15-03-09 23:05:28 PRIO 1 3847 3778 3796 KETENBAAN 15 OOSTERHOUT NB VKO BEKNELLING + BRAND (INC: 01 
Binnen enkele minuten uitgerukt met PRIO1 

Melding was ongeval beknelling met brand, Tijden het aanrijden gaf GMK door dat er geen beknelling meer was en geen brand. Er was reeds politie aanwezig, die hadden dit doorgegeven.

 GMK gaf aan toch door te rijden met PRIO 1.

Ter plaatse was het slachtoffer reeds uit de auto en heeft de ploeg de ambulance geassisteerd met het stabiliseren van het slachtoffer. De HV uit Oosterhout en de OVD hoefden  niet meer door te komen

Toen het slachtoffer in de ambulance was, is de ploeg ingerukt.

 

 

Automobilist aangehouden na ongeval

OOSTERHOUT: Zaterdag reed een 30-jarige man uit Dorst tegen een boom aan de Ketenbaan. Het ongeval gebeurde rond 23.00 uur. Een getuige alarmeerde de politie. Na de aanrijding vloog het voertuig in brand en brandde korte tijd. De bestuurder kon zelfstandig uit het voertuig komen. Bij arriveren van de politie vertoonde de man uiterlijke kenmerken van alcoholgebruik. In verband met verwondingen is de bestuurder voor behandeling naar het Amphia ziekenhuis aan de Molengracht in Breda gebracht. Hier bleek hij een gebroken sleutelbeen en een gekneusd been te hebben. Van de man is een bloedproef afgenomen door een arts om vast te stellen of hij gedronken had ten tijde van het ongeval. De verdachte moest voor observatie worden opgenomen in het ziekenhuis.

Bron: politie MWB

 

Met dank aan  Michiel kock en  Jeroen Stuve 
 

vorige volgende