Hulpverlening   

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links korpsleden
19-10        
datum tijd P2000melding

[pieper]

verslag
10-08-2009 22:08:54 PRIO 2 3847 HULPVERLENING (INC: 04) bevelvoerder en ovd contact GMK

De bevelvoerder moest eerst telefonisch contact zoeken met GMK. Hierbij werd aangegeven dat er twee stoffelijke overschotten gevonden waren in een woning aan de wethouder van Dijklaan. De brandweer werd ter plaatse gevraagd om FTO van licht te voorzien.

02:00 uur terug op de post

 

Vrouw en kind dood gevonden in woning Dorst

Politie gaat uit van gezinsdrama.

Dorst, 15-08-2009   De politie heeft vrijdagavond zoals eerder gemeld in een woning in Dorst de stoffelijke overschotten aangetroffen van een vrouw en een jong kind. Gisteravond en vannacht is in de woning een uitvoerig onderzoek ingesteld. Politie en Openbaar Ministerie trekken hieruit de conclusie dat het hier om kennelijk om een tragisch gezinsdrama gaat. De aangetroffen sporen duiden erop dat de 39-jarige bewoonster zichzelf en haar tweejarig zoontje om het leven heeft gebracht. In de loop van deze dag zal de identiteit van de slachtoffers formeel vastgesteld worden.

 

Zoals eerder gemeld heeft de politie vrijdagavond omstreeks 21.00 uur in een woning aan de Wethouder van Dijklaan te Dorst  de stoffelijke overschotten aangetroffen van een vrouw en een jong kind. De politie was naar de woning gegaan omdat een vriendin van de bewoonster zich erg ongerust maakte. Zij had al enkele dagen niets van de bewoonster gehoord, terwijl zij vrijwel elke dag telefonisch contact hebben. Twee agenten zijn ter plaatse gegaan. Ze hebben een ruitje geforceerd en zijn de woning binnen gegaan.. Daar troffen ze de stoffelijke overschotten aan van een vrouw en een kind. Hierop is de technische recherche ter plaatse gekomen. Onder leiding van de rechter-commissaris en de Officier van Justitie is er door de technische recherche een onderzoek in de woning ingesteld. De brandweer zorgde voor ondersteuning onder meer middels het verlichten van de woning en omgeving.

Auteur
Willem van Hooijdonk Politie Midden- West Brabant

 
 
vorige Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's volgende