Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links

korpsleden

korpsleden
 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding
22-05-10
23:39:57
PRIO 1 3847 6133 6151 TAKKEBIJSTERS BREDA BINBR INDUSTRIE (INC: 07))
verslag

Prio 1 uitgerukt naar de Takkebijsters in Breda voor een binnenbrand industrie.

Tijdens het aanrijden kregen we te horen dat het aan de achterkant van het bedrijf zou zijn.

Aangekomen was Breda al bezig om het hek open te maken om binnen te kunnen rijden, na overleg met de bevelvoerder van Breda middelbrand gemaakt. De TS van Breda is het terrein op gegaan en wij hebben dit voertuig gevoed met water.

Aan de achterzijde van het bedrijf stonden containers en overige overdekte opslag in brand, hierop is overgeschakeld naar lage druk.

Vanuit 3 posities hebben wij de brand vanaf de bedrijfsplaats bestreden. Omdat we niet aan de achterkant konden komen is een 3e TS gealarmeerd om vanaf de A27 eea te controleren en waar nodig te blussen. Dit heeft de TS van Teteringen verzorgd. Omdat er nogal wat rookontwikkeling was heeft Rijkswaterstaat ism de politie ook maatregelen getroffen voor het langskomende verkeer. Er werd een snelheidsbeperking ingesteld en de afslag Breda Noord is enige tijd afgesloten geweest. Al met al heeft het 3 kwartier flink gebrand, hierna was het hard werken om eea uit elkaar te trekken en verder af te blussen. Door het uitrijden van de pallets en het uit elkaar trekken van de materialen konden we uiteindelijk het geheel af blussen. Door omstandigheden hebben we de hulp van de OVD van Oosterhout nog ingeroepen totdat de OVD van Breda ter plaatse was waarna ze het incident samen hebben afgewerkt.

Hard gewerkt, lange inzet geweldige samenwerking met alle betrokkenen. Hiervoor dank aan iedereen!

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
 
 
       
  Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's