Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links

korpsleden

korpsleden
 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding
05-06-10
04:02:02
PRIO 1 3847 HAZELAARSTRAAT 8 DORST WONINGBRAND (INC: 04)
verslag

Prio 1 uitgerukt naar de Hazelaarstraat voor een binnenbrand. Het GMK had opgeschaald naar middelbrand ivm schachtoffers die aanwezig waren in het pand.

Tijdens het aanrijden kregen we te horen dat er 2 personen buiten waren en dat er nog n persoon binnen in het pand aanwezig zou zijn.

Na de verkenning en contact met de politie en buiten zijnde bewoners, 1 en 2 via een opening in de achterdeur naar binnen gestuurd, ook 3 en 4 langs deze weg naar binnen om het slachtoffer te zoeken.

Bij aankomst van de 2e Ts zijn er nog 2 brandweerlieden via de achterdeur naar binnen gegaan. Andere zijn verder gegaan om de voordeur te forceren om een ingang te maken.

Nadat het slachtoffer gevonden was en binnen de situatie onder controle was hebben we enkele ramen ingeslagen om het slachtoffer naar buiten te brengen. Ambulancepersoneel geholpen door brandweerpersoneel hebben zich over het slachtoffer ontfermd.

Verder met de rookgasverdrijver het pand rookvrij gemaakt en een doorverkenning uitgevoerd in de overige ruimtes van het huis. Hier waren geen brandhaarden meer.

Na het uitwisselen van informatie zijn we teruggekeerd naar de kazerne.

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
 
 
   
  Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's