-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

12-09-13

12:15:51

PRIO 1 6198 3847 6171 MINERVUM BREDA Letsel (INC: 07) (Beknelling: )

Met spoed uitgerukt naar Minervum voor een ongeval met beknelling ter hoogte van Tichelaar autogroep in Breda.

Het betrof één personen wagen welke van een talud afgereden was met één persoon in het voertuig. Het GMK maakte melding van een droge sloot en voertuig op de kop, dit bleek gelukkig niet het geval te zijn.

Het voertuig stond netjes recht op de wielen. De ambulance was al aanwezig en gaf aan dat het slachtoffer goed aanspreekbaar was en niet bekneld zat. Omdat het ongeval toch met redelijke snelheid had plaats gevonden is er in overleg besloten om de patiënt rechtstandig met de wervelplank uit het voertuig te bevrijden. Omdat er ook nog een hond in de wagen zat hebben we eerst het rechter portier open gemaakt om de hond te bevrijden.

Hierna is het dak naar voren ‘geklapt’ en het slachtoffer met de wervelplank uit het voertuig gehaald. Na bevrijding is hij naar het Amphia Molengracht vervoerd voor verdere medische behandeling.

Geen gecompliceerd ongeval waarbij de verwondingen van het slachtoffer mee leken te vallen. De hond was helemaal tot rust gekomen in ons voertuig en is door de politie mee genomen naar het bureau waar ze over is gedragen aan een familielid.

13.15 terug op de post.

 

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's
ç   è