-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

07-03-15

21:29:14 PRIO 2 3847 Reitseplein Tilburg ong/spoorvervoer

Uitgerukt voor een prio 2 naar opgegeven adres.

Op deze locatie had afgelopen vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een passagierstrein en een goederentrein. Tijdens het aanrijden meegekregen ons te melden bij de MCU, dit was op ongeveer 150 meter van het incident.

Ze waren bezig met het vijzelen van de passagierstrein zodat de treinen los van elkaar kwamen. Post Baarle Nassau was eerder die middag gealarmeerd, hun voertuig had technische problemen en kregen geen water op de pomp.

Het was de bedoeling om het waterkanon en twee lage drukstralen te voeden, de waterwinning opgebouwd met onze trouwe chauffeur. Twee man met ademlucht stand-by en de meetploeg bij de wagon voor de metingen.

Het uit elkaar trekken liep voorspoedig, het mangat vertoonde echter een lekkage. Deze is geprobeerd te dichten, dit teruggedrongen tot acceptabel niveau.

Na het "incident meester" de toevoerslangen en diverse aanvalsslangen opgerold. Al met al geen spannende uitruk maar leuk om het van dichtbij mee te mogen maken. Terug op de post om 01.45 uur.

 

 

 

Lokaties

Spotters