-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

30-04-17

20:27:57 P 1 Binnenbrand Wouwerbeekseweg 8 Bavel 203151 205332 (INC: 01)
Rond half negen werden we opgepiept voor een middelbrand aan de Wouwerbeekseweg in Bavel er zou een loods in brand staan.

Ter plaatse aangekomen bleek er veel rookontwikkeling te zijn aan de bovenzijde van de voorzijde van de loods van 50x40 meter. De waterwinning bleek 200 meter verder te zijn en daar is de pompbedienaar mee aan de slag gegaan. Bij de verkenning bleek dat de loods vol stond met gitzwarte rook, we zijn dan ook buiten gebleven en hebben de eigenaar geholpen met zijn loods aan de achterzijde leeg te halen. Daar waren nog geen rook en vuurverschijnselen te zien.

De tweede ts en de sb van Breda waren inmiddels ter plaatse en samen hebben we een plan gemaakt en de hoogwerker op laten stellen op dat moment sloegen de vlammen uit het dak en uit de schuur de hoogwerker is weer ingepakt wegens de hitte, vervolgens grote brand gemaakt en de boel afgezet.

De loods stond in een mum van tijd volledig in brand en in overleg met de inmiddels gearriveerde OVD besloten de loods gecontroleerd uit te laten branden. Vanwege de zwarte dikke rook afkomstig van het isolatie materiaal die neersloeg in het centrum van Breda is er opgeschaald naar grip 1 en vervolgens naar grip 2.

We hebben het woonhuis afgeschermd en een dieselvat wat achter de loods stond. Er is ook een kraan ter plaatse gekomen en heeft verschillende openingen gecreŽerd. De loods is volledig uitgebrand en rond half drie zijn wij ingepakt en teruggekeerd naar de kazerne lees hier verder

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 

 

Vorige Met dank aan Marcel van Dorst voor de foto's Volgende