-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

05-12-17

07:46:59

 

P 1 ONG WEG AFRIT A27 R - BREDA-NOORD 16 Breda 203092 203132 205031 (inci-01)
Met Prio 1 Uitgerukt naar  A27 voor een Ongeval beknelling.

GMK gaf aan dat het een 3 tal personenauto's betrof en een vrachtwagen. De TS van Breda was ook aanrijdend. Tijdens het aanrijdan gaf GMK aan dat we beter via Minervum de snelweg op konden rijden. Eenammal op Minervum kregen we het verzoek om terug te gaan en de oprit A27 op te rijden richting Bavel. echter toen we hier opreden bleek het om de afrit te gaan, er was nl geen verkeer te bekennen op de snelweg. vervolgens afrit Breepark eraf en terug de A27 op. GMK bevestigde inmiddels ook dezelfde locatie en andere hulpdiensten ( politie/ ambulance) waren ter plaatse en gaven aan dat het mogelijk was om via de afrit de snelweg op te rijden omdat verkeer geheel stil lag.

Ter plaatse bleek 1 persoon nog in de auto te zitten. hierop het voertuig gestabiliseerd en samen met de ambulance broeders het slachtoffer uit de auto gehaald. deze is met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd.

Vervolgens ingepakt en toen we de rijbaan wilden schoonvegen gaf politie aan dat er eerst een sporen onderzoek moest plaats vinden en dat de snelweg afgesloten moest blijven.

Hierop zijn wij ingerukt.

 

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
 
Vorige   Volgende