-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

26-12-17

14:38:44 P 1 BR INDUSTRIE Takkebijsters Breda 203092 205332 203132 (inci-01)

Gealarmeerd voor brandindustrie in de Takkebijsters.

Zoals gewoonlijk had de chauffeur de mobifoon al in de incidentgroep gezet en wist te vertellen dat er een personenauto branden.Deze wagen stond tegen een bedrijfspand met in de buurt een aantal pallets. 

Uitgerukt met een prio 1, aangegeven tijden het aanrijden dat we TS 4 waren uitgerukt ( wel met 6 man, maar een stagiair en onze specialist waterwinning )

De 1ste tas van Breda en de SB ook aanrijdend, het GMK gaf aan dat we binnen konden blijven i.v.m. onderbezetting. In goed overleg toch doorgereden omdat wij als eerste ter plaatste konden zijn. 

Ter plaatste inderdaad een auto in brand tegen de voorgevel van het pand, de blussing gestart met een hoge drukslang.De gevel gekoeld en gecontroleerd met de warmtebeeldcamera of er overslag was naar het pand en de naastgelegen container.

Deze container geopend en met een plukhaak de inhoud van oud papier aan het kopschot weggehaald. Ondertussen was de sleutelhouder ook aanwezig en nog een controle uitgevoerd in het pand op eventuele hotspots in de beplating.

Daarna ingepakt om de 2de kerstdag af te sluiten. 

Terug op de post om 15.40 uur.

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
Vorige Met dank aan Cormé Sep en Patrick Valk voor de foto's Volgende