-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
  tijd P2000melding

02-07-18

 

21:10:58 

 

P 2 BRAND BUITEN MTB-PARCOURS DORST STADSBOSWEG DORST 205332 (INCI-02)

 Tijdens de wekelijkse oefenavond gealarmeerd voor een buitenbrand in het bosgebied.Omdat we naar de waterwinning aan het kijken waren in het buitengebied was de uitruktijd goed te noemen. 

De melding was gedaan door een amazone en het zou te doen zijn parallel aan de A 27.We zouden opgewacht worden door de melder, maar zij is volgens mij  in rook opgegaan ?

Het was een beginnend brandje en daarom had het GMK alleen ons gepiept.Na enig speurwerk en contact met de meldkamer de locatie kunnen vinden.

Er stond een stuk grond van ongeveer 200 m2  in brand, daarom een tankwagen en een 4 x4 voertuig laten alarmeren.De blussing gestart met 2 hoge drukstralen en als eerst aan de buitenkanten de vlammen eraf gehaald en zodoende de brand rondom ingepakt.Aan de voorzijde geen uitbreiding mogelijk door een aangelegd mountainbike parcours

 Gewacht met het afblussen op de tankwagen zodat we voldoende water tot onze beschikking hadden. In overleg met de aanwezige OVD het brandend perceel afgeblust en gecontroleerd samen met de bemanning van de tas Oosterhout.

Met de warmtebeeldcamera alles voor de zekerheid nog ff nagelopen en ingerukt. 

Om 23.40 uur terug op de post.

 

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 

Vorige Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's Volgende