Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links

korpsleden

korpsleden
 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding
11-03-10 22:27:50 PRIO 1 3847 VAN LEEUWENHOEKLAAN OOSTERHOUT NB BUITENBR WEGVERVOER (soort wegvervoer: personenauto) (INC: 01)
verslag
Met Prio 1 uitgerukt naar de v Leeuwenhoeklaan in Oosterhout. Onze Ploeg was gealarmeerd omdat Oosterhout 3 minuten eerder gealarmeerd was voor een voertuigbrand enkele straten verderop. Het was echter niet in de van Leeuwenhoeklaan, maar de Jacob Catslaan. Toen Oosterhout net klaar was en onze ploeg bezig was met deze auto werd Oosterhout opnieuw opgeroepen voor een 3e autobrand.

Om de auto geheel te blussen is schuim gebruikt. Nadat de auto geheel afgeblust was heeft de bevelvoerder de gedupeerde nog te woord gestaan totdat de politie weer ter plaatse was, hierna  ingerukt.

23:35 terug op de post

 

 

Lokaties

Spotters

 

 

 

 

Bron Politie MWB:

Politie onderzoekt autobranden in Oosterhout

 

OOSTERHOUT: Zoals donderdagavond al gemeld zijn in de wijk Oosterheide donderdagavond tussen 22.20 en 23.00 uur vier auto's in brand gestoken. Een uitgebreid onderzoek in de omgeving heeft helaas niet geleid tot de aanhouding van de daders. De politie heeft van alle benadeelden een aangifte opgenomen. Vandaag wordt een uitgebreid buurtonderzoek ingesteld.

 

Ook is aan de aangesloten wijkbewoners vanmorgen een SMS-Alert bericht verstuurd met de navolgende tekst: POLITIEBERICHT:ivm 4-tal autobranden donderdagavond tussen 22.30 en 23.00 uur in Oosterhout Zuid is de politie op zoek naar getuigen. Tips:0900-8844. 

 

Een bewoner aan de Kamerlingh Onneslaan heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat zijn auto onder de carport van de woning aan de zijde Snelliusstraat stond geparkeerd. Rond 22.20 uur zagen zij vanuit de woning dat de voorzijde van de auto in brand stond. De carport en het huis staan circa drie meter uit elkaar. In de Potgieterstraat werd een bedrijfsauto in brand gestoken. De eigenaar heeft nog samen met de buren geprobeerd de brand te blussen. Ook hij deed aangifte van brandstichting.

 

Op de Hildebrandlaan werd eveneens een auto in brand gestoken. De eigenaar deed aangifte. Een auto die voor het brandende voertuig geparkeerd stond liep eveneens schade op. Verder heeft een bewoner aan de Leeuwenhoeklaan aangifte gedaan van brandstichting. De eigenaar verklaarde dat zijn auto op eigen grond stond aan de zijde van de Musschenbroek.