Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links

korpsleden

korpsleden
 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding
22-06-10 15:56:31 PRIO 2 3847 TAKKEBIJSTERS 17 BREDA BUITENBR AFVAL/RUIGTE (INC: 01)
verslag

Om 15.56 gealarmeerd voor een prio 2 buitenbrand afval/ruigte aan de Takkebijsters 17 te Breda.

In het eerste contact met het GMK werd al meteen aangegeven dat er meerdere meldingen binnen waren gekomen, hierop opgeschaald naar Prio 1.

Aangekomen hebben we ook meerdere brandhaarden ontdekt, na een eerste verkenning dus ook om een 2e TS gevraagd.

Hierop is de TS 6132 gealarmeerd en de SB 6161 is ook gaan rijden nav de melding. Omdat het aan beide zijde van het spoor brandhaarden gaf zijn deze eenheden langs de andere kant aan komen rijden. Het bleek echter lastig tot onmogelijk om langs die zijde ook in te zetten.

Ook de OVD was snel ter plaatse en heeft grote brand gemaakt omdat er ook richting Dorst meerdere brandhaarden gesignaleerd werden.

De TS 6133 is richting Dorst gegaan om daar de incidenten aan te pakken, uiteindelijk hebben zij samen met de SB de brandhaarden hier onder controle gebracht.

De TS 6132 en de TS 3847 hebben samen de strook achter de Takkebijsters bestreden. Bij een verkenning van eerdere incidenten was het de bevelvoerder bijgebleven dat er langs het spoor gereden kon worden aan deze zijde.

Aan het begin van de bluswerkzaamheden hebben de treinen met een lastgeving gereden, deze is al snel omgezet in het stilleggen van alle treinverkeer om een veilige werksituatie te creeren.

Al met al weer geweldig gewerkt met onze collega’s uit Breda.

Om 17.30 terug op de post.

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
Met dank aan Patrick Snoeren voor de foto's
  ç   è