Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links

korpsleden

korpsleden
 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding
01-09-10 02:21:59   PRIO 1 9196 6897 6769 3847 3797 3795 3785 PROVINCIENBAAN RIJEN BINBR INDUSTRIE (CLASSIFICATIE: GROTE BRAND
verslag

Met Prio 1 uitgerukt nar de Provincienbaan in Rijen ter assistentie van korps Rijen ivm Grote brand. Ter plaatse bleek dat van  een industriepand met 3 units de middelste unit, een kleding opslagplaats, in brand stond. 

Als eerste zijn we ingezet om de Hoogwerker van Tilburg  van water te voorzien. Toen dit gedaan was zijn we ingezet om de rechter unit ( waar een groothandel in lijmen in zat) te verkennen en te controleren op doorslag. Hiervoor is de achterdeur geforceerd. de hooligantool die sinds kort op de TS zit is heeft hierbij zijn dienst bewezen. om de roldeur te openen is de heftruck van het bedrijf, die binnen stond, gebruikt. In eerste instantie wed er veel rook maar geen vuur waargenomen Toen de roldeur open was is de overdruk ventilator ingezet om zicht te creren.

Hierna is het kantoorgedeelte verkend, hierbij bleek dat boven een kleine brand doorslag was. Onze TS was ingezet als voeding van de hoogwerker en stond te ver weg om hoge druk te gebruiken. Personeel van de 1e TS van Rijen is hierop ingezet om de brand te bestrijden.

Hierna hebben wij de lagedruk van Rijen over genomen  bij de brandbestrijding op het middelste pand Om 05:00 uur was de brand op de gasleiding na geblust. Hierop is besloten om de hoogwerker in te pakken. De slangen konden worden opgerold.

05:45 terug op de post

 
 

Lokaties

Spotters

 
 
 
  Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's