Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

Mededelingen
feiten en gegevens kinderpagina oefenschema links

korpsleden

korpsleden
 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding
27-10-10 15:59:50  PRIO 1 6198 3847 6171 DAALAKKER 7 BAVEL GASLEK (INC: 07
verslag

Prio 1 uitgerukt naar Daalakker 7 in Bavel voor een gaslek.

Ter plaatse aangekomen waren er in het geheel geen activiteiten, geen graafwerkzaamheden en ook verder niemand te zien op het opgegeven adres of in de nabije omgeving. Verderop in de straat zijn bouwwerkzaamheden dus daar gekeken en gevraagd naar een eventueel gaslek. Niemand kon ons helpen waarop we het GMK gevraagd hebben of het adres juist was.

Het juiste adres bleek Ambachtsweg 4 te zijn waarop we in colonne met de 6171 en de 6198 weer door Bavel naar de plaats van het incident gereden zijn. Enige voorspektakel hadden we dus al achter de rug  en in ieder geval volop bekijks en aandacht in Bavel. Was ook al weer even geleden dus dan moet je er ook iets van maken natuurlijk!

Ter plaatse aangekomen bleek inderdaad dat de gasleiding stuk getrokken was tijdens graafwerkzaamheden. Het betrof gelukkig geen hoge druk leiding. Een veilig gebied afgebakend, straal klaar gelegd, binnen verkenning uitgevoerd en vervolgens gewacht op Enexis.

Nadat Enexis ter plaatsen was is de 2e lijn ter ondersteuning opgestart door de aanwezige monteur omdat er een te hoge concentratie gas gemeten werd. (Met dank aan Bob voor deze wijze les!)

Hierop hebben wij voor een veilige terugtocht van de graafmachine gezorgd zodat zij Enexis konden helpen en het incident verder over gedragen aan Enexis.

17.45 terug op de post.

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
   
Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's