-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

14-11-13

19:35:58

 

PRIO 1 6198 6438 6171 3847 A58 L 55,5 BREDA ONGEVAL (Beknelling: ) (INC: 05)

Met prio1 uitgerukt voor een ongeval met beknelling. Het GMK gaf aan dat er een auto in de sloot lag in de bocht komende van de A27 naar de A58. Het slachtoffer had zelf gebeld, ze was aanspreekbaar maar kon niet uit het voertuig. Ter plaatse is het zicht niet geweldig, dus hebben we onze snelheid aangepast om er niet voorbij te rijden.

Het was niet goed te zien, maar gelukkig zagen we het voertuig in de sloot liggen. Ook de sporen in het gras waren redelijk te zien.

De auto lag op de bestuurderszijde in de sloot welke toch redelijk gevuld was met water. De hoogte van het water was geen bedreiging voor het slachtoffer, nadat wij de deur geopend hadden kon ze redelijk zelfstandig uit het voertuig klimmen. In afwachting van een ambulance heeft de dame met een deken op een klep van het voertuig gezeten. Ondertussen hadden we de overige voertuigen, Ulvenhout en Breda al terug naar de post laten gaan, er was geen werk voor hen.

Politie heeft hierna het ongeval overgenomen en gezorgd voor een berger. Wij zijn hierop naar huis gegaan.

 

De uitleg van het slachtoffer aan het GMK was prima, het GMK kon ons dus goed op weg sturen naar de juiste plek. Communiceren is een vak en een kunst!

 

 

Lokaties

Spotters