-->

 

 

Home

uitrukken fotoalbum Knipsels

Mededelingen

feiten en gegevens

kinderpagina

oefenschema

links

korpsleden

 
 

Home

Uitrukken

 
 

 

       
datum tijd P2000melding

16-04-14

12:45:03

12:45:34

12:48:29

12:49:49

PRIO 2 3847 SPOORSTRAAT 37 DORST Afval in brand (INC: 05)

PRIO 2 6432 VIJF EIKEN RIJEN Bermbrand (INC: 01

PRIO 2 6132 MINERVUM BREDA Bermbrand (INC: 02)

PRIO 2 TWHRY 6864 VIJF EIKEN RIJEN Bermbrand (INC: 01)

Melding afval in brand aan de spoorstraat in Dorst, tijdens het aanrijden waargenomen dat er flinke rookontwikkeling was waar te nemen aan de Boslaan ( deze weg loopt parrallel aan het spoor).

Tijdens het inmelden gaf het GMK dat er verschillende meldingen waren gedaan en dat er meerdere voertuigen aanrijdend waren. Besloten om met prio 1 door te rijden, dit omdat er nog geen voertuigen ter plaatse waren en de treinen nog zonder lastgeving doorkwamen.

Ter plaatse besloten om het gehele treinverkeer stil te laten leggen omdat er verschillende vuurhaarden waren aan de andere zijde van het spoor en deze niet te bestrijden zonder een HD-straal. De branden waren ontstaan door een aanlopende rem van een de passerende treinen.

De bermbranden zijn bestreden door Rijen in combinatie met de tankwagen vanaf de Vijf Eiken, het gedeelte vanaf Breda tot de  spoorwegovergang  Baarschot  door de beroepskosten Breda. Onze club heeft het gedeelte voor haar rekening genomen vanaf halverwege Boslaan tot de overgang aan de Baarschot.

Het was geen straf om met dit weer een beetje met water te "spelen".

 

 

 

Lokaties

Spotters

 
 
 
 
Met dank aan Jeroen Stuve voor de foto's