uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

Parttime brandweervrouw, -man worden?

De diverse brandweerposten binnen cluster Noord worden (met uitzondering van de dagdienstbrandweer van post Oosterhout) geheel door vrijwilligers bestiert. Dat wil zeggen dat deze mensen werkzaam zijn in diverse beroepsgroepen en opleidingsniveaus en voortkomen uit alle lagen van de bevolking. Het zijn mensen die zich betrokken voelen bij hun woon- en werkomgeving en zich daarvoor willen inzetten. Zij willen werken onder niet-alledaagse omstandigheden en hulp verlenen aan mens en dier.

Brandweer cluster Noord is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Misschien zijn we zelfs wel op zoek naar JOU!

Ben jij die persoon die van uitdagingen houd; die kan improviseren en beschikt over een goede lichamelijke en geestelijke conditie; die beschikt over doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel? Klik dan hier op  brandweerpost waar jij graag toe zou willen treden, doe de test en kijk of jij geschikt bent voor een parttime baan bij de brandweer.

Let op: alleen inschrijven als je woont en/of werkt in Den Hout, Dorst, Geertruidenberg, Lage Zwaluwe, Made, Oosterhout, Raamsdonksveer, Terheijden, Giessen, Wijk en Aalburg, Genderen, Dussen, Hank, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk en Woudrichem

Wil je nog informatie over de te volgen opleidingen klik dan hier.

Voor Dorst kun je contact opnemen met:

Teamleider: Simon Frijters
Mail: simon.frijters@brandweermwb.nl

Verzorgingsgebied: Deze strekt zich uit ver buiten de eigen kern met als bijzonderheden de woongebieden Bavel en Molenschot. Industrieterrein Minervum te Breda en een gedeelte van de A27 worden ook door Dorst aangereden.
 

Oefenavonden: maandagavond, aanvang 19:30 uur