uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

 

13:06:40 17-07-19

Foto Ashley Oomen

P 2 BRAND BUITEN BOSLAAN DORST 205332 (INCI-07)
 

Met Prio 2 uitgerukt naar de boslaan.
GMK gaf aan dat ze gek gebeld werden met meldingen van bermbrandjes langs het spoor.

Bij de spoorweg overgang was duidelijk waarom.. over de hele berm zover als je kon zien waren er bermbrandjes, naar het einde van de boslaan gereden en GMK gevraagd om ook Rijen te alarmeren om aan te rijden via de kant van het militair complex “de Vijf Eiken”omdat de brand aan de zuidkant van het spoor was. Tevens gevraagd om treinverkeer geheel stil te zetten omdat alleen over het spoor de berm aan de zuidkant bereikbaar was.

Toen de bevestiging kwam dat het treinverkeer stilgelegd was met blussing begonnen, van oost naar west. In middels was Rijen gealarmeerd en later bleek nog meerdere eenheden. Hierop overgeschakeld naar de incidentgroep van Rijen. Inmiddels was ook de politiehelikopter samen met OVD Breda in de lucht om de bermbrandjes in kaart te brengen.

Zo doorgewerkt tot spoorweg overgang Baarschot. Hier kwamen we de TS van Breda tegen. Hierna werden we verzocht om Rijen te assisteren aan de Parallelweg. Daar aangekomen bleek er nog een klein brandje te zijn. Daarna verzocht om terug te reiden naar de locatie aan de kant van het militair complex “de Vijf Eiken”, het bleek dat hier nog geen eenheid geweest was, in tegenstelling tot ons verzoek tot opschaling in het begin van de inzet. Deze zandweg geheel nagereden en afgeblust.
Hierop het verzoek om nog naar takkebijsters in Breda te komen. Prorail had nog wat plekken ontdekt. Geblust tot de tank leeg was en toen prorail nog steeds brandplekken kon aanwijzen heeft de OVD beslist dat wij konden inrukken.. de SB werd gealarmeerd zodat deze rijden het hele spoor afkon rijden om e.e.a na te blussen
 

   
Brandweer links

 
 
 
Vorige Volgende