uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

 

15:42:46 18-05-20

 

15:42:46 18-05-20 melding P 2 INCI-06 BR BERM-/BOSSCHAGE PAARDEBIJSTERS BREDA 205332

Met Prio 1 uitgerukt naar de spoorlijn. Bij de overweg bleek dat het aan de zuidzijde van het spoor brandde en dat het zowel richting Breda als richting Rijen te doen was.

Inmiddels had GMK meerdere meldingen gehad en daarom zowel de TS uit Breda als een TS uit Rijen gealarmeerd. Hierop hebben wij besloten eerst het stuk wat in ons deel het hardste brandde als eerst aan te pakken.

We hebben de TS opgesteld bij De Heiningen. 1 slanglengte hoge druk was net lang genoeg om de brandhaard te bestrijden. Toen we klaar waren bij De Heiningen, zijn we naar Generaal Maczekstraat gereden. Hier hadden vrijwilligers van Neerlandia inmiddels het vuur uit. Wij hebben nog een controle gedaan, maar geen brandhaarden kunnen ontdekken. Omdat de TS van Breda de westkant hadden bedwongen zijn wij vervolgens op verzoek van GMK via de Boslaan richting Rijen gereden. Omdat we vanuit de noordkant niet bij de brand konden zijn we via de Vijf Eikenweg naar de zuidkant gereden. Inmiddels was hier de tankwagen van Rijen aan t blussen. Voor ons dus verder niets te doen.

Hierop terug gekeerd naar de post

Brandweer links

 
 
 
     
   
Vorige   Volgende