uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

 

00:29:19 25-09-21

P 1 BZB-01 BR WEGVERVOER (AUTO) A27 RECHTS 5,0 A BREDA 203145 205332

Met Prio 1 uitgerukt naar AFRIT A27 RECHTS 5,0
 

Dit is dus waarom we op de snelweg 2 zijdig aan rijden.. Wij waren de snelweg opgegaan richting A58. De aangegeven plaats van jet incident was bij hectometer paal 5,0 op de A27 vanaf de A 58, dus Ulvenhout zou als eerste ter plaatse moeten zijn.

Toen we 5,0 voorbij waren kwamen we de TS van Ulvenhout tegen, maar er was aan beide zijden geen incident te zien. Hierop gaf OCB aan dat het niet bij 5,0 maar bij 9,0 zou zijn. dat is dus de andere kant op, van Dorst uitrichting Oosterhout, net voor afslag Oosterhout Zuid. OCB gaf aan dat de politie ter plaatse was en dat de brand uit was, maar omdat Ulvenhout onderweg was of ze even wilde kijken als ze langs kwamen.

Ulvenhout melde hierop dat het niet aan de rechterzijde was, maar aan de linkerzijde. Ze moetsen dus eerst bij Oosterhout Zuid keren.

Eenmaal te plaastse bleek het te gaan om eren auto met zelfbouw vleugel deuren. Een deur had olie  gelekt, wat op de uitlaat terecht was gekomen.

Goed dat de TS toch ter plaatse was gegaan want de chauffeur had brandwonden aan zijn handen en een burnsheeld gaf verkoeling als eerste hulp.

Wij waren inmiddels via de toeristische route door het Bavelse buitengebied terug gekeerd en toen we op de post waren gaf Ulvenhout aan dat ze het incident hadden overgedragen an de Ambulance, Politie en berger.
 

Brandweer links

 
 
 
     
     
Vorige   Volgende