uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

 

14:57:04 04-09-22

Foto: Jeroen Stuve

P 2 BZB-03 BRAND BUITEN TAKKEBIJSTERS TILBURGSEWEG BREDA 205332

Net voor de start van de Formule 1 Grandprix van Zandvoort ging de pieper af.

Toch met een complete TS met Prio 2 uitgerukt naar Kruising Takkebijsters / Tilburgeweg. Het zou gaan om rook uit een schakelkast.

Ter plaatse bleek inderdaad dat de verkeerslichten niet werkten, het ging dus om de kast met de bediening van de verkeerslichten.

Er kwam wat rook uit, hierop aan OCB gevraagd om een sleutelhouder ter plaatse te laten komen. OCB gaf aan dat iemand van gemeente Breda onderweg was.

Toen de rook begon toe te nemen gaf de bevelvoerder aan om toch de kast maar open te breken. Met een brandblusser in de aanslag de kast opengebroken met de holigantool.

Het bleek te gaan om een doorgebrand relais, nadat de hoofdstroomschakelaar was uitgezet heeft de elektricien van ons team het relais los gekoppeld.

Toen de sleutelhouder ter plaatse was gaf hij aan dat we goede zaken hadden verricht en omdat de kast zelfs met beleid opengemaakt was kon deze eenvoudig gerepareerd worden.

Hierop het incident over gedragen aan de gemeentewerker. Zodat we het spannendste van de formule 1 race nog konden zien en dus de overwinning van Max hebben kunnen vieren.

 

Brandweer links

 
 
     
Vorige   Volgende