uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

 

14:53:58 07-06-23

Foto's Jeroen Stuve, Brandweer Rijen, Brandweer Dorst
 

P 1 BZB-03 (MIDDEL BR) BR WONING (DAK) SCHOLVERBOS RIJEN 207092 205332

14:44:37  P 1 BZB-03 BR WONING (DAK) SCHOLVERBOS RIJEN
205351 207432 TS Rijen Hoogwerker Oosterhout


Met Prio 1 uitgerukt naar Scholverbos in Rijen. Onze collega's van Rijen waren samen met de hoogwerker van Oosterhout uitgerukt voor een woningbrand. Het dak van de woning was in brand geraakt tijdens werkzaamheden aan het plat dak naast de woning.

Toen de bevelvoerder aankwam op het opgegeven adres heeft deze meteen middelbrand gegeven, hierop zijn wij en de OVD Cluster Midden Noord gealarmeerd.

Ter plaatse werden we gevraagd om aan te rijden via de ander zijde en de hoogwerker die daar aan het opstellen was te voeden via de straat verderop.

Bijna alle 75 mm slangen in de TS hebben we hiervoor gebruikt. Omdat dakpannen bedoeld zijn om water te weren is het moeilijk om van buitenaf de brand te bestrijden.

Daarom zijn we uiteindelijk ook naar binnen gegaan en op zolder alles hebben gesloopt  en de laatste brandjes uitgemaakt

Nadat het sen "brandmeester" was gegeven heeft de hoogwerker ingepakt en zijn de collega's van Rijen gaan nablussen. Wij hebben hierop de vele meter slangen opgerold.. een hele klus met dit warme weer..

17:40 terug op de post

 

Brandweer links

 
 
Vorige   Volgende