uitrukken fotoalbum oefenschema

Solliciteren

 

20:27:09 08-06-22

P 2 BZB-05 DIER IN PROBLEMEN DENNENLAAN DORST 205332

20:44:25 P1 BZB-03 ASSISTENTIE AMBULANCE (PATIENT VERV RUW TER) PARALLELWEG DORST 207203

Gealarmeerd voor een dier in problemen aan de Dennenlaan in Dorst.

Tijdens het aanrijden gaf de meldkamer dat er een paard omver was gevallen in een trailer. Het dier kon niet zelfstandig omhoog en de eigenaar gaf aan dat het paard niet gewond was.

De aanwezige paardenfluisteraar heeft het tussenschot losgeschroefd, omdat het paard al enige pogingen zelf had ondernomen om op te staan raakte hij uitgeput.
Besloten om een brandweerslang achter de voorpoten te plaatsen en een strop om het middel te slaan ( voor de achterpoten ) Met de nodige mankracht het paard overeind kunnen helpen en daarna voorzichtig achterwaarts de trailer laten uitstappen.

Tijdens deze hulpverlening kregen we te horen dat er een mountainbiker was gevallen aan de Parellelweg in Dorst. De ambulance was reeds ter plaatse, het terreinvaardig voertuig uit Loon op Zand was nog aanrijdende. Daarom de vraag gesteld of we iets konden betekenen daar. De meldkamer gaf het advies om contact op te nemen met de ambu en de 7203 ofwel de bosbrandverkenningsvoertuig
Ter plaatse geassisteerd om het slachtoffer uit de het bos te dragen, persoon meegeholpen om in de ziekenwagen te leggen.

Contact gelegd met het OCB en teruggekeerd naar de post.

 

Brandweer links

 
 
 
     
Vorige   Volgende